Web Analytics Made Easy - Statcounter

  هاتف علیمردانی از کارگردانان پرکار سینمای ایران است که دست کم هر سال یک فیلم از او به اکران درآمده. از جمله مهمترین ساخته‌های سال‌های اخیر علیمردانی می‌توان به «هفت ماهگی» و «کوچه بی‌نام» اشاره کرد که مورد استقبال تماشاگران سینما نیز قرار گرفته‌اند.   برای دانلود قانونی و خرید حلال "فیلم کلمبوس" اینجا کلیک کنید
به گزارش سینما تیکت، هاتف علیمردانی این بار برخلاف ساخته‌های پیشین خود به سراغ کمدی رفته است تا تجربه تازه‌ای در کارنامه اش ثبت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال و هوای فیلم و تعدد کاراکتر‌ها از همان ابتدا ما را یاد «کوچه بی‌نام» می‌اندازد، چند خانواده که با یکدیگر زندگی می‌کنند و یک رخداد ناگهانی آینده و سرنوشت آن‌ها را عوض می‌کند.

در «کوچه بی‌نام» با یک بحران طرف بودیم و اینجا با یک خبرِ در ظاهر خوشایند که آرامش خانواده را هدف گرفته است. خانواده حشمت خان پس از بیست سال انتظار برای مهاجرت در یک قدمی ورود به سرزمین رویاهایشان آمریکا قرار دارند، اما در گذر از خان هفتم با مشکلاتی مواجه می‌شوند که داستان فیلم را می‌سازد.  

«کلمبوس» تلاش کرده با زبانی شیرین به مسائل روز جامعه و در راس همه آن‌ها علاقه به مهاجرت بپردازد. در فیلم اکثر شخصیت‌ها، کوچک و بزرگ هر کدام به دلایلی ذوقِ رفتن دارند و برای هر چه زودتر رفتن حاضرند هر کاری بکنند و مشکلات زیادی را به جان بخرند.

در این میان داماد خانواده که نقش آن را فرهاد اصلانی با بازی درجه یک همیشگی‌اش ایفا می‌کند، تنها کاراکتری‌ست که علی‌رغم میل فراوانش به مهاجرت، اخلاقیات و وفاداری به خانواده را فراموش نمی‌کند و به همین دلیل است که علیمردانی او را بعنوان راوی داستان خود انتخاب کرده است تا سمپاتی بیشتری با تماشاگر برقرار کند. نقش دوست‌داشتنی‌ترین شخصیت فیلم را سعید پورصمیمی بازی می‌کند، آقاجون داستان که در بسیاری از سکانس‌ها با شیرینی ذاتی خود و زبان زهردار و اعصاب خرابش و کلکل‌هایی که با کوچکتر‌های خانواده خصوصا مجید صالحی، فرهاد اصلانی و همسر وسواسی‌اش راه می‌اندازد خنده بر لب تماشاگر می‌نشاند.

او را باید مرکز ثقل داستان و موتور محرکه فیلم دانست هر چند زیاده‌روی فیلم در نمایش دادن استعمال مواد مخدر تا حد زیادی به شیرینی کاراکتر‌ها ضربه می‌زند.

فیلمبرداری محمود کلاری مثل همیشه به کمک فیلم آمده تا لوکیشن فیلم که خانه‌ا‌یست قدیمی و نوستالژیک زیباتر و خاطره‌انگیزتر جلوه کند. پیش‌بینی کارگردان درباره قیمت دلار و وضع اقتصادی کشور با توجه به آن که فیلم سال گذشته ساخته شده است جالب توجه است. همچنین پرداختن به جنجال‌هایی که ترامپ در آغاز رییس جمهور شدنش برپا کرد و بسیاری از متقاضیان مهاجرین را به درد سر انداخت به درستی در دل فیلم جا افتاده و با داستان همسو شده است.

علیمردانی توانسته مانند دیگر فیلم‌هایش با وجود شلوغی سکانس‌ها از تمام بازیگران انتخابی خود بازی‌های روان و قابل قبول بگیرد. متفاوت‌ترین آن‌ها مجید صالحی است که عموما از او تصویر یک پسر مهربان و ساده در ذهنمان داریم، اما او در «کلمبوس» به خوبی کلیشه‌ها را کنار زده و از پس ایفای نقش یک شارلاتان جذاب و بانمک برآمده است. خودخواهی‌های منوچهر (مجید صالحی) و دیالوگ‌های طنازانه‌اش باعث شده بار اصلی طنز فیلم بر دوش او باشد.  

کلمبوس در مجموع تلاش کرده است تا هم یک کمدی مفرح بسازد و خانواده‌ها را به سینما بکشاند و هم به معضلاتی مانند علاقه به مهاجرت و حرص و زیاده‌خواهی که بنیان خانواده را نابود می‌کند بپردازد و به تماشاگر پیشنهاد می‌دهد به آنچه اکنون دارد بیشتر اهمیت دهد تا رویایی گنگ که انتهایش ناپیداست.  

فرهاد اصلانی در دیالوگی کلیدی می‌گوید: «از ریشه کندن و رفتن خطرناک‌تر از موندن و جنگیدنه. یک عمر همه کارهایم را نیمه کاره رها کردم به امید رفتن». شاید تمام حرف فیلم همین باشد همین که گاهی از ریشه کندن و رفتن سخت‌ترین کار است و مهاجرت نمی‌تواند نسخه رهایی بخش برای همه‌ی افراد یک جامعه باشد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سینما فیلم کلمبوس هاتف علیمردانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۴۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!

این روزها سریال‌هایی در راه تلویزیون‌اند و در عین حال برخی از تلویزیونی‌های با قدمت هم با کاری جدید سر از نمایش‌خانگی درمی‌آورند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، پیگیری‌هایی که انجام شده این روزها تلویزیون 52 سریال در حال پیش‌تولید و تولید دارد که از سمتِ سیمافیلم پیش می‌رود و سریال‌هایی هم توسط برخی از سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی پیش می‌رود که به روال گذشته برای پخش از تلویزیون ساخته می‌شوند. 

به طور مثال سریال «بوقچی» که مجموعه تلویزیونی فوتبالی است، البته در دهه‌های گذشته داریوش ارجمند و اکبر عبدی سریال «به سوی افتخار» را با فضای مافیای فوتبال به آنتن تلویزیون رساندند. یا «پژمان» با بازی پژمان جمشیدی و پرداختن به بازیکنان شناخته شده و مصائب و مشکلات‌شان، «سه پنج دو» به گونه‌ای سرمایه‌گذاران و مافیای فوتبال، «آخرین بازی» و «لژیونر» هم جزو دیگر کارهای فوتبالی به شمار می‌رود که تاکنون در ساختار تلویزیون به آنها پرداخته شده است.

البته این روزها «پرویز خان» هم بعد از حضور در جشنواره فیلم فجر و اکران در سینما به شبکه نمایش‌خانگی آمده است.

حالا باید دید «بوقچی» با چه هدفی ساخته شده و تنها قصدِ به هیجان درآوردن مخاطب به واسطه پرداختن به «فوتبال» در یک اثر نمایشی را دارد یا به دنبال اهدافی دیگر است؟

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟

این سریال در تهران به فیلمبرداری خودش ادامه می‌دهد و پیگیری‌ها نشان می‌دهد تا تیرماه تصویربرداری سریال ادامه خواهد داشت. حسن حبیب‌زاده کارگردانی سریال را برعهده دارد و گفته می‌شود موسسه هنری سوره آن را تهیه می‌کند. در این سریال حسن پورشیرازی، امیر غفارمنش، آرش نوذری، امیر کربلایی‌زاده، شهره سلطانی، رامین ناصر نصیر و بسیاری دیگر از هنرمندان به ایفای نقش می‌پردازند.

اما سریالی دیگر که تلویزیونی‌های قدیم به سمتِ آن رفته‌اند یک سریال فانتزی در حوزه کودک و نوجوان است که برای اولین بار داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ در برنامه تحویل سال یک خبر کوتاهی از آن داد. سریال «لالایی» که قرار است با بازی او بعد از مدت‌ها غیبت و البته فضایی متفاوت از یکی از پلتفرم‌های نمایش‌‌خانگی پخش شود. 

این سریال به کارگردانی احمد درویشعلی‌پور که سال‌ها با داریوش فرضیایی کار کرده و «سرزمین بالش‌ها» را با او در شبکه نمایش‌خانگی داشت این روزها در اواخر تصویربرداری به سر می‌برند و گروه در تهران مشغول فعالیت‌اند تا اواخر اردیبهشت‌ماه کار به پایان برسد. قرار است این سریال امسال در یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

امیر کربلایی‌زاده که مدت‌ها از او خبری نیست و بیشتر به آموزش استندآپ کمدی و اجرای تئاتر مشغول است در این سریال به ایفای نقش می‌پردازد و فرهاد بشارتی هم چندی پیش از حضور خود در این سریال خبر داده بود. قطعاً بازگشت داریوش فرضیایی بعد از مدت‌ها با سریالی در شبکه نمایش‌خانگی را می‌توان به فال نیک گرفت، چون خبرها حاکی از همکاری مجدد او با تلویزیون است. 

سریال «لالایی» و نقش‌آفرینی داریوش فرضیایی متفاوت از کارهایی است که تاکنون از او به عنوان کاراکتر عمو پورنگ دیده شده است. در عین حال باید دید با حضور او و هنرمندانی که در «محل گل و بلبل» و برخی از پروژه‌هایی که او و دوستان داریوش فرضیایی فعالیت داشته‌اند می‌تواند اقبال را نسبت به محدود کارهای کودکانه نمایش‌خانگی برگرداند یا خیر.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چاپ کتاب تصویری «همه‌ش مال جوجه باشه!» برای کودکان
  • ده هزار نفر «شازده کوچولو» را دیدند
  • دوقلوهای اصفهانی آهنگ شیرازی منتشر کردند/داستان به روز رسانی شدن!
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید
  • ترسناک‌ترین فیلم جهان که کشته داده!
  • عمو پورنگ با «لالایی» بازیگر می‌شود / جزئیات پخش سریال عمو پورنگ در شبکه نمایش خانگی
  • عمو پورنگ با «لالایی» به شبکه نمایش خانگی می‌آید
  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!