Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سینماگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوانبه نقل از ستاد اطلاع‌رسانی سی‌امین جشواره بین‌المللی فیلم‌های‌ کودکان و نوجوانان؛ هاتف علیمردانی، کارگردان فیلم‌هایی چون «به خاطر پونه» و «راز دشت تاران»درخصوص تاثیری که فیلم کودک بر روند رشد و تربیت کودک می گذارد،گفت: تاثیری که فیلم، روی کودک می‌گذارد، در هر سنی متفاوت است، برای مثال کودک تا دو سالگی نباید تلویزیون تماشا کند و فیلم ببیند، اما از دو سالگی به بعد، فیلم مبحثی تاثیرگذار بر او خواهد بود و اگر فیلم‌سازان این عرصه شناخت کافی از محتوا و تولید داشته باشند، در رهنمون کردن کودکان به سمت مسائل آموزشی کمک خواهد شد، چون زمانی که کودک خود را مقابل تلویزیون می ‌یند، غرق در دنیای فانتزی و کودکانه شده و گاه از جهان واقعی دور می شود و خود را در قالب شخصیت اصلی قصه تصور می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: به همین علت، بحث به روزرسانی در سینمای کودک نیز اهمیت می‌یابد و فیلم‌ساز ملزم می‌شود که از بحث ویژوال افکت در کار خود استفاده کند و با حجم انبوهی از تکنولوژی‌ها و تکنیک‌های فیلم‌سازی رو‌به‌رو می‌شود، بنابراین نباید شاهد تولیدات ساده‌انگارانه باشیم و سطح سلیقه فیلم‌سازان باید با میزان توقع و سلیقه کودکان برابر شود تا این روزها که بچه‌ها به علم روز جهان مجهز هستند، شاهد جاماندن فیلم‌سازان از نباشیم.
علیمردانی در خصوص کمکی که جشنواره به سینمای کودک می‌کند، گفت: از جشنواره کودکان و نوجوانان باید استفاده کرد تا در آن آموزش داشته باشیم و به عیب‌یابی وضعیت امروزه این ژانر بپردازیم و من، برای سینمای کودک آرزوی بهترین‌ها را دارم و می‌دانم که علیرضا رضا داد هم فردی کاربلد و مثمر ثمر است که می‌تواند سینمای کودک را نجات دهد.
کارگردان «مردن به وقت شهریور» در خصوص علاقه‌مندی‌اش به سینما کودک گفت: من علاقه و دغدغه زیادی در سینما کودک حس می‌کردم، ولی عطای آن را به لقایش بخشیدم و شیفته جذابیت‌های سینما اجتماعی شدم، ولی اگر فضا فراهم شود، هنوز هم علاقه به ساختن فیلم‌های کودک دارم.
وی ادامه داد: ما برای حوزه سینما کودک باید سرمایه‌گذاری کنیم، بخش کودک سینما، آنچنان اثر ماندگاری را در ده سال اخیر از خود به جا نگذاشته است و این در حالی است که پول‌ساز‌ترین بخش سینما، حوزه کودکان و نوجوانان است و من معتقدم که اگر در همین زمان هم دوباره آثاری مانند «کلاه قرمزی» و «شهر موش‌ها» را اکران کنیم، سالن‌های سینما پر می‌شوند و شاهد این مدعا هم همان عروسک معروف برنامه «خندوانه» است که ابعاد شهرت‌اش وسیع است و به واسطه همان عروسک، امروز تمامی مردم «خندوانه» را می‌شناسند.
علیمردانی با اشاره به راه‌حلی برای مشکل دور بودن فیلم‌سازان از زبان و دغدغه کودکان، گفت: به نظرم در این عرصه نیاز به یادگیری، افزایش می‌یابد و باید نهاد و گروهی برای حل مسایل این حرفه تشکیل شود و البته من دانش علیرضا رضا داد را در این زمینه قبول دارم.
وی ادامه داد: فیلم‌ساز کودک باید پرورش بیابد و دوره ببینند تا از این روش با دنیای فانتزی کودک روبه‌رو شود، چون این روزها بحث فیلم‌سازی دیجیتال در ایران جا نیفتاده است و فیلم‌سازان ما بیشتر بر مبنای احساسات خود فیلم می‌سازند که باید توجه داشته باشیم که بخش احساس در حوزه سینمای اجتماعی جواب می‌دهد، ولی برای ساخت فیلم کودک، کارگردان باید ترکیب جلوه‌های ویژه میدانی و کامپیوتری را بلد باشد.
این کارگردان در خصوص اهمیت جشنواره بین‌المللی کودکان و نوجوانان گفت: اگر جشنواره کودک نباشد، چراغ سینمای کودک خاموش خواهد شد و این جشنواره به ما یادآوری می‌کند که پیش‌تر اندوخته‌ای داشتیم که امروز دیگر آن را نداریم و می‌توان گفت که جشنواره کودک نفس سینمای کودکان و نوجوانان است و ما باید این سینما را زنده نگه داریم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۵۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه

سازمان‌های مختلف وابسته به سازمان ملل با اشاره به وضعیت روانی و جسمی بسیار وخیم کودکان غزه در سایه تداوم تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی، بر لزوم برقراری آتش‌بس فوری در غزه تاکید کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در گزارشی نسبت به آسیب‌های روحی و روانی شدیدی که در نتیجه تجاوزات مستمر رژیم اشغالگر به نوار غزه به کودکان فلسطینی در این منطقه وارد شده است هشدار داده و اعلام کرد که کودکان غزه از سطوح ویرانگر و بالایی از اضطراب رنج می‌برند.

در بیانیه این آژانس آمده است که تیم آنروا با کودکان و نوجوانان در نوار غزه برای کاهش تاثیرات وحشتناک جنگ روی آنها کار می‌کند اما این کودکان وضعیت بسیار اسفباری دارند.

از سوی دیگر «سندی ماکین» مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل متحد با اشاره به وقوع قحطی گسترده در شمال نوار غزه اعلام کرد که غزه از قحطی فراگیر رنج می‌برد و بعد از گذشت 7 ماه از این جنگ ویرانگر، مردم غزه دچار کمبود شدید مواد غذایی و ناامنی غذایی هستند. آنچه که ما در واقعیت روی زمین در نوار غزه می‌بینیم بسیار وحشتناک است و حتی نگاه کردن و یا شنیدن درباره آن هم بسیار سخت می‌باشد و باید هرچه سریعتر آتش بس در این منطقه برقرار شود.

همچنین آنروآ گزارش داد که 90 درصد از مردم نوار غزه به طور کامل برای تامین منابع غذایی خود به ورود کمک‌ها نیاز دارند. در این میان وضعیت کودکان بسیار بد بوده و آنها از کم آبی و سوء تغذیه شدید رنج می‌برند.

از سوی دیگر «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در گزارشی به توصیف وضعیت فوق بحرانی کودکان در نوار غزه اشاره و اعلام کرد که جنگ غزه بسیاری از کودکان را مجبور کرده چشمان خود را ببندند و گورستان‌هایی در رفح وجود دارد که پر از کودکان است‌. حملات هوایی شدید طی این هفته موجب قتل عام شمار زیادی از غیرنظامیان بزرگسال و کودک در رفح شده است. بیش از شش ماه از جنگ در نوار غزه می‌گذرد و این جنگ در حال شکستن سیاه‌ترین رکوردها در جنایت علیه بشریت است. گزارش‌ها نشان می‌دهد که طبق آمار رسمی بیش از 14هزار کودک در نوار غزه قتل عام شده‌اند و با توجه به تهدیدات برای ادامه تجاوزات این اوضاع بدتر می‌شود.

سخنگوی یونیسف هشدار داد که حمله به رفح عواقب فاجعه باری خواهد داشت؛ زیرا رفح در واقع شهر کودکان است، جایی که حدود 600 هزار کودک در آن زندگی می‌کنند. همچنین وضعیت بزرگترین بیمارستان باقیمانده در غزه یعنی بیمارستان اروپایی هم بسیار وخیم است.

وی گفت که من در ماه آوریل گذشته به این بیمارستان سر زدم و جراح کودکان بالای سر کودک کوچکی به نام محمود خم شده بود که بر اثر انفجار موشکی که به خانه‌شان اصابت کرده بود، در سرش احساس درد می‌کرد. این جراح در حالی که داشت اشک می‌ریخت از من پرسید: مگر این پسربچه چه کار کرده است؟ امروز از 36 بیمارستان غزه تنها 10 بیمارستان هنوز فعال هستند که آنها هم به طور جزئی کار می‌کنند و این در حالی است که همه کودکان غزه نیاز به مراقبت‌های بهداشتی دارند.

یونیسف:اجساد متلاشی شده کودکان غزه دلیلی بر توحش اسرائیل استیونیسف: 600 هزار کودک در رفح گرسنه و وحشت‌زده هستند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موزه سینما بزرگداشت کیانوش عیاری را برگزار می‌کند
  • بررسی «مست عشق» حسن فتحی در رادیو
  • بزرگداشت کیانوش عیاری در موزه سینما
  • افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است
  • پایان جشنواره ملی "شعر کودک و نوجوان رضوی" در همدان 
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان